Helyszín:
Budapesti tanfolyamok
TEMATIKA
1, BORKÓSTOLÁS HALADÓ SZINTEN.
2005. 09. 19. előadó: Kovács Antal sommelier (Zwack RT)
2, A BOROK ÉRZÉKSZERVI VIZSGÁLATA.
2005. 09. 26. előadó: Sárdy Diána (Kertészeti Egyetem tanársegédje)
3, A TERMŐTÁJ, SZŐLŐFAJTA ÉS SPECIÁLIS TECHNOLÓGIA
MEGJELENÉSE A BORBAN.
2005. 10. 03. előadó: Dr Pásti György (Kertészeti Egyetem docense)
4, HAZAI ÉS NEMZETKÖZI BORPIAC A VILÁG FONTOSABB
BORTERMELŐ ORSZÁGAI.
2005. 10. 10. előadó: Dr. Urbán András (Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Főtitkára)
5, A SZÉNSAVAS BOROK BÍRÁLATA / TÖRLEY GYÁR /.
2005. 10. 17. előadó: Békefi Árpád (Pezsgő mester)
6, KÉSŐI SZÜRETELÉSŰ BOROK BÍRÁLATA ÉS ÉTELTÁRSÍTÁSA.
2005. 10. 24. előadó: Mészáros László (Tokaj Disznókő igazgatója)
7, ÉTEL ÉS BOR HARMÓNIA HALADÓ SZINTEN.
2005. 10. 31. előadó: Kovács Antal sommelier (Zwack RT)
8, PÁRLATISMERET, PÁLINKÁK BÍRÁLATA.
2005. 11. 07. előadó: Panyik Gáborné dr (Kertészeti Egyetem) , Deák József
9, A SÖR KÉSZÍTÉSE, TIPUSAI, ÉS SZERVÍROZÁSÁNAK TECHNIKÁI.
2005. 11.14. előadó: Beteg György (Borsodi Sörgyár SörcsapolóTrénere )
10, VIZSGA. /BORLEÍRÁS, BÍRÁLAT, AJÁNLÁS ÉTELSORHOZ, PÁRLAT FELISMERÉS.
2005. 11. 21. / Dr Pásti György, Kovács Antal, Deák József /
JELENTKEZÉS AZ ELŐADÁSOKRA-, VIZSGA HELYSZINE-, SZERVEZŐJE:
STEX HÁZ 1085. BP. JÓZSEF KRT 55-57. TEL: 318-5716. FAX: 06/28-551-375.
DEÁK JÓZSEF: 06/30-241-1206.
E-mail: deakj@freemail.hu
AZ ELŐADÁSOK IDŐTARTAMA MINDEN HÉTFŐN 15. 30-TÓL KB. 2 ÓRA ELMÉLET, KB 1 ÓRA KÓSTOLÁS ÉS BÍRÁLAT.
A KÉPZÉS ÁRA: BRUTTÓ 66. 000.- FT, MELYBŐL 30. 000,- FT ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL REGISZTRÁLJUK. A TOP DRINK 2000 KFT-NÉL ALAPFOKÚ TANFOLYAMOT VÉGZETTEK 10 % KEDVEZMÉNYT KAPNAK.
AZ ÁR TARTALMAZZA AZ OKLEVELET ÉS A VIZSGA DÍJÁT IS.