Szűrés

Belépés

szótár

 

Lélekmentor programsorozat

Lélekmentor (tanácsadó) programsorozat indul Bp-en.
A jelentkezés folyamatos. Töltsd ki az oldalon található űrlapot, hogy eljusson hozzám a részvételi szándékod. Ezt követően felveszem veled a kapcsolatot, hogy minden részletet egyeztessünk.
ONLINE is csatlakozhatsz! A sorstisztító, lélekmentor programsorozat, összegezve egy önismereti tanulmány, amely olyan rendszerekkel van ötvözve, hogy a benne foglaltakkal mindenki tudjon másokkal is együtt dolgozni, spirituális tanácsadóként.
Az első néhány alkalommal megismered a saját sorsfeladatodat, elsajátítod a személyiség elemzést profi szinten. Karmikus, sorstani események felismerése is előtérbe kerülnek.
Elméleti és gyakorlati technikákkal ötvözve tárom eléd azokat az elemeket, amelyek a lélektisztítás, sorselemzés témában a spirituális fejlődésben, magasabb szintre segíthetnek.
A programsorozat végén elsajátítod, hogyan tudsz mások lelkével együtt dolgozni, elemezni, sorsfeladatokat számolni-felismerni, sors-lélektisztítást folytatni.
Témakörökhöz tartozik:
Karma-sors-életfeladat = sorselemzés
Kronobiológia = személyiség elemzés
Sorstisztítás-lélektisztítás spirituális vezetők segítségével (ingahasználat elsajátítása)
Egyedi ingatáblázatok segítségével tudjuk a lélek programjait, energiáit beazonosítani, előző és más egyéb életeket vizsgálni, kitesztelni azokat az elakadásokat, amelyek a saját illetve mások lelkét, valamint a családot érintik. Ezenfelül a negatív rezgéseket átalakíttatni pozitívakká, Spirituális Vezetők, Mesterek közreműködésével. Megismered a család – lélek rendszerének törvényszerűségeit is.
A sorstisztító, lélekmentor módszer 22 alkalommal, összesen 88 óra.
Díja: havonta fizetendő 19.900 Ft
Előzetes jelentkezés szükséges!
+3670/329-4960

Tanár neve: 
Albecz gréti
telefonszám: 
+36703294960
e-mail cím: 
info@szellemszive.hu
A képzés pontos címe: 
1133 Budapest Váci út 90 és ONLINE
Óradíj: 
összesen: 45.000 ft
Házhoz megy-e: 
nem
Tanít saját helyszínen?: 
csak saját helyszínen
Csoportos oktatás: 
igen



A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...