Szűrés

Belépés

szótár

 

Angol nyelvtanár korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést vállal.

Kocsis Bernadett

Az órákról:
Az oktatás oldott hangulatban zajlik, hiszen fontos, hogy jól érezze magát a tanítvány. Az óráimról nem hiányozhatnak a kreativitást igénylő szituációs feladatok sem. Nagy hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére. Interaktívan, pörgősen szeretem tartani az órákat, hogy esélye se legyen az unalomnak felütni a fejét.
Én nem csak az angol kultúrával szeretném az érdeklődőket megismertetni, hanem szeretném naprakész információkkal ellátni őket, természetesen angol nyelven és abban a témakörben elmélyedni, amely iránt érdeklődnek.
Ha viszont nyelvvizsgára készülünk, akkor ott nincs kegyelem. :)

Magamról:
Életvidám, energikus személyiségnek tartom magam.
14 éve tanulom az angolt, és 4 éve tanítom. Több tanítványom sikeresen vizsgázott alap-, közép- és felsőfokon, valamint gazdasági nyelvvizsgán.

Az oktatást otthonomban tartom, mely a Keleti pályaudvartól 5, a Rózsák terétől 1 percre található.

Óradíj: 07:00-16:00: 2000 Ft/ 45 perc; 16:00-21:00: 3000 Ft/ 60 perc

Tanár neve: 
Kocsis Bernadett
telefonszám: 
06-20/311-0050
e-mail cím: 
@
A képzés pontos címe: 
Budapest, VII. kerület
Óradíj: 
2000 Ft / 45 perc
Házhoz megy-e: 
nem
Tanít saját helyszínen?: 
csak saját helyszínen
Csoportos oktatás: 
nem



A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...