Szűrés

szótár

 
Felhasználói adatok
Spaces are allowed; punctuation is not allowed except for periods, hyphens, and underscores.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Információk
Intézmény, iskola, képző cég megnevezése
ne felejtse a honlap címe elé írni a "http://" előtagot
1. Kérjük, mindenképpen adjon meg legalább néhány mondatot a képző intézményről (Magántanár esetében Önmagáról), lévén a a tanfolyamot, képzést, tanárt keresők leginkább ebből ítélhetik meg a képző intézményt vagy Önt. Visszajelzések alapján a jó bemutatkozó szöveggel rendelkező hirdetőink sokkal több megkeresést kapnak!
2. Gondoljon a tanfolyamot, képzést, tanárt keresők fejével cégére, Önmagára: mi lehet az a néhány fontos gondolat, amiért az Ön cégét vagy Önt válasszák. (pl. tapasztalat, hatékony tanítási módszer, kedvező ár, biztosított segédanyagok, rugalmasság, stb.)
3. Nagyobb "regény" helyett érdemesebb néhány jól átgondolt mondatot megadni.
a képző intézmény publikus e-mail címe, amely segítségével az érdeklődők információkat kaphatnak egy a felhasználó által feladott képzésről (eltérhet a regisztrációs e-mail címtől).
CAPTCHA
Kérjük írja be a lent látható szavakat vagy betűket, segítse ezzel az internetes szemét elleni harcot. Köszönjük!
Fill in the blank


A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...