Helyszín:
Budapesti tanfolyamok
TEMATIKA
1, A BOR, ÉS AMIÉRT ITT VAGYUNK. KÓSTOLÁS TECHNIKA.
2006 február 14. előadó: Kovács Antal. sommelier (Zwack RT)
2, A BOR KÉMIÁJA, BORBETEGSÉGEK, BORHIBÁK.
2006. február 21. előadó: Dr. Sárdy Diana biokémikus (Corvinus Egyetem tanársegédje)
3, SZŐLŐTERMESZTÉSI ALAPISMERETEK, MAGYARORSZÁG BORVIDÉKEI
2006. február 28. előadó: Dr Urbán András (Hegyközségek Nemzeti Tanácsa Főtitkára)
4, BORKÉSZÍTÉSI ELJÁRÁSOK FEHÉR ÉS VÖRÖSBORKÉSZÍTÉS, SPECIÁLIS
BORÉRLELÉSI ELJÁRÁSOK (CSEMEGEBOROK)
2006. március 07. előadó: Dr. Pásti György (Corvinus Egyetem docense)
5, TOKAJI SZŐLŐFAJTÁK, BOROK.
2006. március 14. előadó: Mészáros László (Tokaj Disznókő igazgatója)
6, A PEZSGŐ ( CHAMPAGNE, CAVA, ASTI, ) TÖRLEY GYÁRLÁTOGATÁS.
2006. március 21. előadó: Békefi Árpád pezsgő mester (Hungarovin RT. )
7, SZERVÍZ-TECHNIKA (POHÁRISMERET, TÁROLÁS, DEKANTÁLÁS, FELSZOLG...).
2006. március 28. előadó: Kovács Antal sommelier (Zwack RT. )
8, ÉTEL ÉS BOR HARMÓNIÁJA.
2006. április 04. előadó: Kovács Antal sommelier (Zwack RT. )
9, PÁRLATISMERET, SZIVAROK, ÉS BOR.
2006. április 11. előadó: Gulyás Csaba gasztronómiai párlatszakértő (Zwack RT.), Deák József
10, SAJTOK ÉS BOR
2006. április 18. előadó: T. Nagy Tamás (Sajtkereskedő)
11, KÁVÉ TÖRTÉNET, FAJTÁK, GYÁRTÁS, FELSZOLGÁLÁS, TEA.
2006. április 25. előadó: Senkáriuk András, Kocsis Gergely baristák
12, VIZSGA.
2006. május 02. Dr Pásti György, Dr Urbán András, Deák József /
JELENTKEZÉS AZ ELŐADÁSOKRA-, VIZSGA HELYSZINE-, SZERVEZŐJE:
STEX HÁZ 1085. BP. JÓZSEF KRT 55-57. TEL: 318-5716. FAX: 06/28-551-375.
DEÁK JÓZSEF: 06/30-241-1206.
E-mail: deakj@freemail.hu
AZ ELŐADÁSOK IDŐTARTAMA MINDEN KEDDEN 15. 30-TÓL KB. 2 ÓRA ELMÉLET, KB 1 ÓRA KÓSTOLÁS ÉS BÍRÁLAT.
A KÉPZÉS ÁRA: BRUTTÓ 66. 000.- FT, MELYBŐL 30. 000,- FT ELŐLEG BEFIZETÉSÉVEL REGISZTRÁLJUK. AZ ÁR TARTALMAZZA AZ OKLEVELET ÉS A VIZSGA DÍJÁT IS.