Szűrés

Belépés

szótár

 

Információk

Intézmény / képző cég neve:
TEKT Kft
Bemutatkozás

A TEKT Képzési és Tanácsadó Kft-t három energikus és tapasztalt szakember alapította azzal a céllal, hogy a piacon egyedülálló konstrukcióban segítsék a különböző cégek és vállalkozások munkáját és működését.

A TEKT Képzési és Tanácsadó Kft. elsősorban szakmai tanácsadással és oktatással, vállalati és vezetői tréningekkel foglalkozik, de emellett a kommunikáció és marketing területén is nyújt szolgáltatásokat. Vevőink kérésére segítünk időleges erőforrás problémák megoldásában, valamint a megrendelő telephelyén, vagy előkészített telephelyen ellenőrzéseket, javításokat, utómunkákat is végzünk.

A TEKT Képzési és Tanácsadó Kft. tanácsadói és felnőttképzési tevékenységét kipróbált, tapasztalt oktatók, felnőttképzési- és tanácsadó szakemberek segítségével végzi. Munkatársaink több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek irányítási rendszerek kiépítése, működtetése és fejlesztése, valamint a hozzájuk kapcsolódó képzések területén.
Célunk, hogy partnereink, ügyfeleink tényleges igényeit felkutatva, megismerve és megértve, a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel nyújtsuk szolgáltatásainkat.

A TEKT Képzési és Tanácsadó Kft. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagja.

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 21127-2007
FAT Intézmény-akkreditációs lajstromszámunk: AL-1947

Honlap címe
http://www.tekt.hu
Telefon 1.
1/7822883
e-mail
kepzes@tekt.hu

Történet

Ennyi ideje regisztrált felhasználó
9 év 4 nap


A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...