Szűrés

Belépés

szótár

 

Bartender / Pultos-Felszolgáló Tanfolyam

Helyszín: 
Budapesti tanfolyamok

Mixer, Barista, Felszolgálás oktatás egy tanfolyamon belül a Port-Land Vendéglátó Iskolában!
• Jelentkezz a 'Bartender / Pultos-Felszolgáló' Tanfolyamra, ha szeretnél egy népszerű, versenyképes szakmát szerezni, amellyel hamar el is helyezkedhetsz szárazföldön, vagy hajón!
• Az általános étel, italismeret mellett, a koktélok, kávékülönlegességek készitését, sörcsapolást, szakszerű bornyitást is megtanulhatod, hiszen Bartenderként nem csak a koktélkészitést kell ismerned!


• Jelentkezz Most, és a képzés csak 99.000.-ftba fog kerülni! (Részletfizetés lehetséges)
• +36 70 645 1242
• info@vendeglatosuli.hu

Általános étel, italismeret mellett, a koktél, kávékészitést is megtanulhatod, hiszen Bartenderként nem csak a koktélkészitést kell ismerned!
A ’Pultos-Felszolgáló’ tanfolyamon elsajátithatod:

    Vendégfogadással, rendelésfelvétellel kapcsolatos ismereteket,
    Ételek, italok felszolgálásának szabályait.
    Megtanulhatod milyen teendők várnak rád, ha szárazfőldi tradicionális étteremben, szárazföldi szállodában, esetleg folyami hajó, vagy óceánjáró hajó éttermében fogsz dolgozni.
    A ’Pultos-Felszolgáló’ tanfolyam nagyobb részben gyakorlatból áll, melynek során lehetőséged van működő vendéglátó egységekben képezni magad, megtanulod az éttermi teritéseket, tányér- tálcafogásokat, különböző ételek, italok felszolgálásának menetét, mindenamibár ismeret.
    Szakszerű bornyitást, felszolgálást, illetve koktél, kávékészitést, de akár a söröshordó csapraverését, sörcsapolást is. Hiszen egy Bartendernek nem csak koktélokat kell készitenie!

A duális képzésnek köszönhetően pedig már létező kávézókban, bárokban is kipróbálhatod, hogy milyen a valódi életben felszolgálni, a pult mögött dolgozni.

Tanfolyamainkon a hallgatók kis létszámban vannak jelen, ennek célja, hogy az oktató mindenkivel egyenlő arányban, kellő képpen  tudjon foglalkozni. A képzéseken limitált létszámban vannak jelen a tanulók, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni!

A ’Pultos-Felszolgáló’ tanfolyam során a hallgatóknak lehetőségük van a Port-Land Vendéglátó Iskola partnerei által megszervezett Workshop-okon vehetnek részt, fejleszthetik szaktudásukat! A ’Pultos-Felszolgáló’ órákat heti 2 alkalommal tartjuk, egy alkalom 4x60 perces, igy körülbelül 7 hét a képzés időtartama.

A sikeres vizsgázók különböző állásajánlatok közül választhatnak, Magyarországon vagy külföldi szállodákban illetve óceánjáró és folyami hajókon! Álláslehetőséget első sorban a Port-Land Vendéglátó Iskola végzett Tanulóinak ajánlunk.

Engedélyszám: 8559 '08

Cégjegyzékszám: 05-09-027703

KSH.: 25145878-8559-113-05

A ’Pultos-Felszolgáló’ tanfolyam tematikája a következő: (74 tanóra)

Pincér, Felszolgáló Elmélet és Italismeret 28 tanóra:

    Felszolgálás szabályok
    Terítési módok: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora - büfé reggeli, tizórai, Tea-time a lounge bárban (Szállodában, Hajón)
    Díszterítés szabályai
    Rendelésfelvétel szabályai, folyamata, ajánlás
    Ételajánlás szempontjai
    Vendégtípusok
    Italajánlás szempontjai különböző étkezési alkalmak szerint
    Ételfogásokhoz adható italok
    Felszolgálási módok
    Ételek felszolgálására vonatkozó szabályok
    Az ételfogások felszolgálási sorrendje
    Italok felszolgálására vonatkozó szabályok
    Általános italismeret
    Az italok felszolgálási hőmérséklete
    Az italokhoz illő megfelelő poharak
    Az italok felszolgálási formái

Gyakorlat 46 tanóra: (Felszolgálás, Mixer, Barista)

    Eszközismeret
    Italkóstolás
    Asztalteritések
    Szalvétahajtások
    Tálcahasználat
    Tányérfogások
    Büfé összeállitása
    Vendégkiszolgálás menete gyakorlatban
    Mixer oktatás, koktél ismeret: Klasszikus koktélok, Újabb trendek, Külföldön jellemző italok..
    Barista oktatás: kávéspecialitások készitése, tejhab készités gyakorlása
    Sörismeret, Sörcsapolás
    Borismeret, Bornyitás, Bor Felszolgágás

A képzéseken résztvevők a gyakorlati oktatás mellett kitelepüléses rendezvényeken vehetnek részt, illetve a Port-Land Vendéglátó Iskolával szerződésben lévő tréning bárokban-éttermekben dolgozhatnak ahol a való életben is kipróbálhatják magukat.

Vizsga

    Elméleti (tesztlap)
    Gyakorlati (Egyszerű asztalterités, étel-ital párositás, koktélkészités, kávékészités)

A sikeres vizsgát követően Hallgatóink átvehetik a Port-Land Vendéglátó Iskola nemzetközi kétnyelvű diplomáját.

A Pultos-Felszolgáló tanfolyam ára: 115.000.- Ft. (képzéseink ÁFA mentesek)

Képzéseink alatt a tanuló számára biztosítunk mindent, ami ahhoz szükséges, hogy tökéletesen elsajátítsák a szakma rejtelmeit!

A képzés dija tartalmazza: (Tankönyv, Alapanyagok, Eszközök) A képzés soran elkészített italokat a Tanulóink elfogyaszthatják.


Port-Land adatai

Honlap címe
www.vendeglatosuli.hu

Telefon 1.
06 70 645 1242

Bemutatkozás

Vendéglátóipari tanfolyamok, Professzionális Oktatás, Duális Képzés, Valós Gyakorlat, Referencia, Munkalehetőségek Szárazföldön, Hajón!

A Port-Land Vendéglátó Iskola azzal a céllal alakult, hogy speciálisan kialakított tananyaggal, illetve élethű gyakorlati képzéssel, valamint professzionális ismeretekkel szolgáljon a vendéglátóipari képzések: bartender, barista, felszolgáló, sommelier, úszó- és szárazföldi szállodai szerviz iránt érdeklődők számára és segitsen a szakmával rendelkezőknek a sikeres elhelyezkedésben.

A ’Duális Képzésben’ a tanulók szakmai, elméleti ismereteket sajátitanak el, ezek megszerzése mellett a gyakorlati oktatásuk már működő gazdálkodó szervezeteknél zajlik, igy versenyképes szaktudást szerezhetnek!

A jól bevált kiscsoportos tanfolyamokkal a hatékony és minőségi oktatás garantált, ahol az elsőszámú szempont a hallgatók képességeinek fejlesztése, professzionális szemlélet kialakítása, ezáltal jól képzett munkaerők kinevelése. Képzéseink a teljesen kezdő szinttől indulva segítenek a professzionális vendéglátós szakmák elsajátításában. Ebben közreműködő partnereink között szerepel számos jól ismert multicég, italgyártó vállalat!

A Port-Land Vendéglátó Iskola stratégiai partnerei olyan évekóta jól működő vendéglátó egységek, (koktélbároktól kezdve bisztrókon keresztül egészen az 5­*-os szállodákig) ahol a hallgatók mindenféle ismeretet elsajátithatnak a gyakorlati oktatás során és valós körülmények között tanulnak és gyakorolnak. A Port-Land Vendéglátó Iskola szolgáltatásai között található a rendezvényszervezés is, ezért Hallgatóinknak a rendezvényeken történő munkavállalással is tudunk segíteni a tapasztalatszerzésben, a versenyképes végzettség megszerzésében!

A Port-Land Vendéglátó Iskolában végzett Hallgatóknak lehetőségük van, az iskola partnerein keresztül különböző munkalehetőségek megpályázására. Külföldi és belföldi munkáink többnyire szakirányúan a vendéglátás területén találhatók. Belföldön éttermekben, bárokban, kávézókban történhet az elhelyezkedés, külföldön óceánjáró hajókon, folyami hajókon, illetve szárazföldön is tudunk munkaajánlatot tenni, a megfelelő nyelvtudás ellenében. A tanfolyamra járó hallgatóknak ingyenes munkaügyi tanácsadást biztositunk, a végzett hallgatók számára pedig garantáljuk az állásinterjút!

www.vendeglatosuli.hu
info@vendeglatosuli.hu

Ajanlott tanfolyamok

Német nyelvórák

Német nyelvből vállalok korrepetálást és felkészítést online, valamint személyesen. 12 éve beszélem a német nyelvet, ebből...

Tanulj angolt anyanyelvi magántanárral

Do you speak English at level B1 or higher?

...

ANGOL NYELVŰ IDEGENFORGALMI KÉPZÉS
ANGOL NYELVŰ IDEGENFORGALMI KÉPZÉS A magyar turisztikai szakmában egyedülálló, kizárólag angol nyelven folyó főiskolai szintű idegenforgalmi szakmai képzés az egész országban, 20 éves idegenforgalmi nemzetközi top menedzseri, többéves külföldön szerzett incentív, konferencia és...
Matematika korrepetálás, fizika korrepetálás

A nevem Terdik Szilárd. A középiskolát az érettségivel bezárólag 2002.-ben végeztem. Ezután felvételt nyertem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának fizikus szakjára, melyet 2011-ben el is végeztem. Több éve segítek középiskolai diákoknak és egyetemi...

Beszélj angolul könnyedén

Beszédközpontú angol nyelvtanítás távoktatással, de Szegeden személyesen is, magánórai keretek között kezdőknek és haladóknak, gyerekeknek és...

Lélekmentor programsorozat

Lélekmentor (tanácsadó) programsorozat indul Bp-en.
...

Spanyol és portugál nyelvórák online

Spanyol és portugál nyelvórák online

 

A spanyol az életem, rajongok a spanyol nyelvért, kultúráért, és mindenért, ami ezzel kapcsolatos. 

Az ELTE spanyol szakán végeztem, többéves magántanítási múlttal rendelkezem, az óráimon próbálok a...

Kronobiológia-önismeret

Milyen felismerést ad Neked a kronobiológia?
...

Kommunikáció, andragógia, csapatépítés

Üdvözlöm,     

El Karamany Yaszin vagyok, kommunikációt, andragógiát oktattam a Szte-Bmi újságíró hallgatóinak. E munkám során magam is elvégeztem egy szerkesztő riporter tanfolyamot, hogy méginkább a tanulók igényeire tudjam szabni az oktatást...

LEARN HUNGARIAN EFFICIENTLY
LEARN HUNGARIAN EFFICIENTLY Hungarian teaching at all levels for individuals and companies. Personal and online education. Specialized terminology, conversation for everyday life situations, useful expressions and communicative competence. Well-tried comprehensive education...
Gazdasági angol nyelv, az angol mint idegen nyelv oktatása
Üdvözlöm, Nagy Péter vagyok, és 32 éves tanár vagyok. Angol tanári diplomámat az Egyesült Államokban szereztem, ahol 4 év gimnáziumot és 4 év egyetemet végeztem. Szakterületeim a gazdasági angol nyelv, az angol mint idegen nyelv oktatása, valamint a matematika. Jelenleg otthon...
Angol nyelvtanár korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést vállal.

Az órákról:
Az oktatás oldott hangulatban zajlik, hiszen fontos, hogy jól érezze magát a tanítvány. Az óráimról nem hiányozhatnak a kreativitást igénylő szituációs feladatok sem. Nagy hangsúlyt fektetek a beszédkészség fejlesztésére. Interaktívan, pörgősen szeretem...

Angol nyelvtanítás felnőtteknek és gyerekeknek

Németh Krisztina vagyok, és kb. 10 éve tanítom nagy lelkesedéssel az angol nyelvet felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Dolgoztam nyelviskolában, gimnáziumban, óvodában és magántanítványokkal. Tanítottam itthon és külföldön: Argentínában és Indonéziában, valamint két...

Francia és latin korrepetálást és tanítást vállalok

Harmadéves francia-portugál szakos hallgatóként emelt szintű francia érettségivel és középfokú latin nyelvvizsgával francia és latin korrepetálást és tanítást vállalok.
Jelenleg alsó tagozatos és egyetemista tanítvánnyal is foglalkozom.
Időpont és helyszín...

MARKETINGTANULÁS ANGOLUL MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS CÉGEKNEK

MARKETINGTANULÁS ANGOLUL MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS CÉGEKNEK

Hatékony marketing oktatás üzletembertől angol nyelven magánszemélyeknek és cégeknek on line, Csillaghegyen ill. egész Budapesten, 20...

MAGYAR mint idegen nyelv tanítása,- angol,német, francia közvetítéssel! a KELETINÉL
Diplomás nyelvtanár külföldiek részére MAGYAR nyelv tanítást vállal a Keletinél 1500/45 perc Tapasztalat 25 év érd. Miklósné G.Zsuzsanna nyelvtanárnál
Angol oktatást és korrepetálást vállalok kezdőtől haladóig

Művészettörténet és angol szakos hallgató vagyok az ELTÉ-n. Angol oktatást és korrepetálást vállalok kezdőtől haladóig minden korosztály számára. Felsőfokú Cambridge nyelvvizsgával rendelkezem. Lendületes, beszéd centrikus óráimat kreatív feladatokkal, sokszínű...

Korrepatálást, angol nyelvvizsgára és állásinterjúra való felkészítést vállalok

1990 óta tartok magánórákat, eredeti végzettségem angol-német nyelvi szakfordító és idegen nyelvi levelező. 1994 óta rendelkezem angol és német nyelvű szakmai felsőfokú nyelvvizsgával. Kb. 3 évet töltöttem angol nyelvterületen. Vállalok korrepatálást, nyelvvizsgára és...

ANGOL NYELVŰ IDEGENFORGALMI KÉPZÉS

ANGOL NYELVŰ IDEGENFORGALMI KÉPZÉS A magyar turisztikai szakmában egyedülálló, kizárólag angol nyelven folyó főiskolai szintű idegenforgalmi szakmai képzés az egész országban, 20 éves idegenforgalmi nemzetközi top menedzseri, többéves külföldön szerzett incentív, konferencia...

Angol biológia és a matematika oktatás korrepetálás

Tanítási tapasztalattal rendelkező biológus hallgató vagyok, több évig tanultam Angliában, 17 évesen felsőfokú nyelvvizsgát tettem angolból. Az időbeosztásom rugalmas, és szívesen vállalok egészen pici gyerekektől kezdve nyelvvizsgára felkészülőket is (eddigi tanítványaim...

Angol Ajkán

Angol tanítást bármely korosztálynak, valamint vizsgákra való felkészítést vállalok Ajkán és környékén. Érdeklődni a 06305737527 telefonszámon vagy a vajaivirag@freemail.com e-mail címen lehet.

olasztanítás kezdőtől felsőfokig
Sokéves tapasztalattal rendelkező nyelvtanár vagyok, olasz nyelv oktatását vállalom kezdőtől felsőfokig (korrepetálás, közép-és emeltszintű érettségire, nyelvvizsgára felkészítés) Budapesten a XVII. kerületben. Tanítottam...
TURIZMUS SZAKDOLGOZATI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
TURIZMUS SZAKDOLGOZATI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Hatékony szakdolgozati segítség 20 éves nemzetközi turisztikai, 15 éves felsőfokú idegenforgalmi oktatói tapasztalattal, magyarul és angolul. Személyes és online konzultációk. Utazásszervezés-értékesítés, utazási irodai management, turizmus...
Kiscsoportos, gyakorlatias FOREXoktatás ÉLŐ kereskedéssel!

Egyedülálló szemlélettel összeállított forexoktatás!

Ha még nem érte el minden anyagi természetű célját, vagy azon gondolkozik, hogyan tudná vagyonát megtöbbszörözni, mindenképp tekintse meg weboldalunkat! /...

ANGOLTANÍTÁS HATÉKONYAN MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS CÉGEKNEK
ANGOLTANÍTÁS HATÉKONYAN MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS CÉGEKNEK Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások bevált...


A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...