Szűrés

Belépés

szótár

 

Kártyavetés Tarot Tanfolyam

Helyszín: 
Budapesti tanfolyamok

6 + 6 alkalmas  Raider Tarot kártyavető tanfolyam  folyamatos indulással. (A komplett kártyacsomag vagyis a 78 lap ismerete )
 
Az alapkézés tematikája:

A Tarot 78 lapjának ismerete

Alapvető kirakási módok

(kelta kereszt, párkapcsolati kirakás,döntés játék,az út, önismereti kirakás)

 

Az alapképzés részletes leírása:

Az első 6 alkalommal az alaptanfolyamon megismerkedünk a 78 lappal és azok kirakási módjával  az alapjelentés, szimbólumok, egészség, idő és személyiség vonatkozásában.  Megismerkedünk a lapok jelentésével érzelmi, szellemi és fizikai szinten is.

A tematika szerint először ráhangolódunk a kártyavetésre, megtanuljuk mik a kártyavetés kellékei, tanulunk etikát. Mit és hogyan mondhatunk, hol vannak a határaink. Hogyan jelenjen meg a piacon egy jós,  hogyan kezelje a klienseket, hogyan viselkedjen, hogyan beszéljen.  A kártya beavatási szertartását is elvégezzük.

Megismerkedünk égi segítőinkkel, akik támogatnak minket ezen az úton. Alapvetően a tarot egy önismereti eszköz, ezért segítségével a jelen helyzetet elemezzük és kiutakat, válaszokat és megoldásokat  keresünk egy adott élethelyzetre. Mit kell ebből tanulom, mit tegyek, mit ne tegyek és hová vezet ez az út.

Ráláthatsz életed addig rejtett aspektusaira és már itt egy másik létvalóságra hangolódhatsz rá.

A tanfolyam elvégzése után képes leszel önállóan értékelni a lapok jelentését, a felszín mögé látni és megoldást találni a problémáidra.

Az első hat alkalom után az alaptanfolyam elvégzését oklevéllel igazolom, ezen kívül minden végzett hallgatómnak egy fél éves konzultációs időszakot biztosítok.

MESTERKÉPZŐ

Mesterképző tematikája:

2 alkalom számmisztikai összefüggések

2 alkalom asztrológiai összefüggések

2 alkalom a tarot és a kabbala összefüggései

 

A mesterképző részletes leírása:

A második 6 alkalom mélyebb, spirituálisabb ismeretet ad a tarotról, a tarot összefüggéseiről az asztrológiával és a számmisztikával. Itt megismerkedünk a lapok meditációs üzenetével, tanácsaival, és ha készek vagyunk rá akkor az árnyékoldalunkat is megmutatja nekünk.

Ezen kívül bepillantást nyerhetünk a lapok spirituális jelentésébe, a sorsunkba, karmikus sorsfeladatainkba, előző életeinkbe a lapok által. A tarot üzenetet közvetít, ezeket a személyre szóló üzeneteket fejtjük itt meg.

A haladó kurzuson spirituális és mélyebb Önismereti tudást sajátíthatsz el. Közelebb kerülsz Önmagadhoz, jobban megérted a körülötted lévő  látható és láthatalan világ működését.

A második haladó tanfolyam elvégzését is oklevéllel igazolom. Ezen kívül tarot mesteri oklevelet adok annak akinek egy éven belül  megvannak a visszaigazolható  és beteljesült jóslatai.


A tanfolyamon való részvétel díja csoportban 8000 huf / alkalom, mely díj alkalmanként fizetendő.

Egyéni képzés esetén 6000 huf / konzultáció melynek időtartama 2 óra

A tanfolyamok elvégzését oklevéllel igazolom, megfelelő részvételi arány mellett.
 

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségek egyikén:
mediumzsuzsi@gmail.com
06 20 281 8321
 

Szeretettel várlak,
Békefi Zsuzsanna


Tarot adatai

Honlap címe
http://mediumzsuzsi.webnode.hu

Telefon 1.
06202818321

Bemutatkozás

6 + 6 alkalmas Raider Tarot kártyavető tanfolyam folyamatos indulással. ( A komplett kártyacsomag vagyis a 78 lap ismerete )

Az első 6 alkalmas alapképzés tematikája:
A 78 lap ismerete
alapvető kirakási módok:
kelta kereszt
párkapcsolati kirakás
döntés játék
önismereti kirakás
folyamat kirakás

ALAPKÉPZÉS részletes tájékoztatója:
Az első 6 alkalommal az alaptanfolyamon megismerkedünk a 78 lappal és azok kirakási módjával az alapjelentés, szimbólumok, egészség, idő és személyiség vonatkozásában. Megismerkedünk a lapok jelentésével érzelmi, szellemi és fizikai szinten is.

A tematika szerint először ráhangolódunk a kártyavetésre, megtanuljuk mik a kártyavetés kellékei, tanulunk etikát. Mit és hogyan mondhatunk, hol vannak a határaink. Hogyan jelenjen meg a piacon egy jós, hogyan kezelje a klienseket, hogyan viselkedjen, hogyan beszéljen. A kártya beavatási szertartását is elvégezzük.

Megismerkedünk égi segítőinkkel, akik támogatnak minket ezen az úton. Alapvetően a tarot egy önismereti eszköz, ezért segítségével a jelen helyzetet elemezzük és kiutakat, válaszokat és megoldásokat keresünk egy adott élethelyzetre. Mit kell ebből tanulom, mit tegyek, mit ne tegyek és hová vezet ez az út.

Ráláthatsz életed addig rejtett aspektusaira és már itt egy másik létvalóságra hangolódhatsz rá.

A tanfolyam elvégzése után képes leszel önállóan értékelni a lapok jelentését, a felszín mögé látni és megoldást találni a problémáidra.

Az első hat alkalom után az alaptanfolyam elvégzését oklevéllel igazolom, ezen kívül minden végzett hallgatómnak egy fél éves konzultációs időszakot biztosítok.

MESTERKÉPZŐ

A Mesterképző tematikája:

2 alkalom számmisztikai összefüggések
2 alkalom asztrológiai összefüggések
2 alkalom a tarot és a kabbala

A Mesterképző részletes tematikája:

A második 6 alkalom mélyebb, spirituálisabb ismeretet ad a tarotról, a tarot összefüggéseiről az asztrológiával és a számmisztikával. Itt megismerkedünk a lapok meditációs üzenetével, tanácsaival, és ha készek vagyunk rá akkor az árnyékoldalunkat is megmutatja nekünk.

Ezen kívül bepillantást nyerhetünk a lapok spirituális jelentésébe, a sorsunkba, karmikus sorsfeladatainkba, előző életeinkbe a lapok által. A tarot üzenetet közvetít, ezeket a személyre szóló üzeneteket fejtjük itt meg.

A haladó kurzuson spirituális és mélyebb Önismereti tudást sajátíthatsz el. Közelebb kerülsz Önmagadhoz, jobban megérted a körülötted lévő látható és láthatalan világ működését.

A második haladó tanfolyam elvégzését is oklevéllel igazolom. Ezen kívül tarot mesteri oklevelet adok annak akinek egy éven belül megvannak a visszaigazolható és beteljesült jóslatai.

A tanfolyamon való részvétel díja csoportban 8000 huf / alkalom.

Egyéni képzés esetén 6000 huf / konzultáció, melynek időtartama 2 óra.

Ajanlott tanfolyamok

Angol-magyar óvoda Budapesten

Amennyiben szeretné ha gyermeke nem csak úgy ellene napközben az óviban vagy a bölcsődében hanem játszva tanulna idegen nyelveket, angol várjuk szeretettel az Újpesten található...

Emelőgépkezelő (kivéve targonca) OKJ-s tanfolyam Budapesten, a XXI. kerületben

A Budapesten induló Emelőgépkezelő (kivéve targonca) OKJ-s tanfolyam elvégzése után dolgozhatsz egy raktárházban vagy egy építkezésen. Alkalmazottként nettó 100-150 000 Ft-os fizetésre számíthatsz ezen a...

Targoncavezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

A Budapesten induló Targoncavezető OKJ-s tanfolyam elvégzése után dolgozhatsz egy raktárházban vagy saját vállalkozást is indíthatsz. Alkalmazottként nettó 100-150 000 Ft-os fizetésre számíthatsz ezen a...

Boltvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Boltvezető OKJ Budapesten

A Budapesten induló Boltvezető OKJ-s tanfolyam elvégzése után dolgozhatsz a kedvenc boltodban...

Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó OKJ-s tanfolyam Budapesten

A Budapesten induló Élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó OKJ-s tanfolyam elvégzése után dolgozhatsz a kedvenc boltodban vagy saját vállalkozást is indíthatsz. Alkalmazottként nettó 100-150 000 Ft-os...

ANGOL NYELVŰ IDEGENFORGALMI KÉPZÉS
ANGOL NYELVŰ IDEGENFORGALMI KÉPZÉS A magyar turisztikai szakmában egyedülálló, kizárólag angol nyelven folyó főiskolai szintű idegenforgalmi szakmai képzés az egész országban, 20 éves idegenforgalmi nemzetközi top menedzseri, többéves külföldön szerzett incentív, konferencia és...
Aranykalászos gazda OKJ-s tanfolyam Budapesten

Életedet a jövőben a mezőgazdaságnak szentelnéd, vagy esetleg már eddig is ezt tetted? Szeretnél állatszaporítással és utódgondozással is foglalkozni? Jelentkezz a Budapesten induló Aranykalászos...

Állatgondozó OKJ-s tanfolyam Budapesten

Életedet a jövőben az állatoknak szentelnéd, vagy esetleg már eddig is ezt tetted? Szeretnél állatszaporítással és utódgondozással foglalkozni? Jelentkezz a Budapesten induló Állatgondozó...

CAD-CAM informatikus OKJ-s tanfolyam Budapesten

Ha az informatika az életed és a CNC gépkezelés és programozás is érdekel, akkor ez a Te helyed! Munka és család mellett is végezhető CAD-CAM informatikus tanfolyam piacképes áron. Jelentkezz a CAD-CAM informatikus hétvégi vagy...

Cukrász és Vendéglátó-üzletvezető OKJ-s tanfolyam Budapesten

Mindig is a vendéglátóiparban szerettél volna dolgozni és szíved...

Cukrász OKJ-s tanfolyam Budapesten

Szeretnél egyedi süteményeket készíteni? Cukrász szeretnél lenni, és...

Boncmester OKJ-s tanfolyam Budapesten

Érdekel az orvostan? Dolgoznál kórházakban, országos intézetekben? Munkád során végeznél exhumálást vagy antropológiai vizsgálatokat? Precízen, pontosan és aprólékosan dolgozol? Jelentkezz a...

Matematika korrepetálás, fizika korrepetálás

A nevem Terdik Szilárd. A középiskolát az érettségivel bezárólag 2002.-ben végeztem. Ezután felvételt nyertem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karának fizikus szakjára, melyet 2011-ben el is végeztem. Több éve segítek középiskolai diákoknak és egyetemi...

Élelmiszer és vegyiáru eladó + Ruházati eladó tanfolyam Kaposvár
Élelmiszer és vegyiáru eladó + Ruházati eladó tanfolyam Kaposvár Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 31 341 01 0010 31 03) + (OKJ 31 341 01 0010 31 06) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes ellátni a kereskedelmi egység...
Ruházati eladó tanfolyam Szeged
Ruházati eladó tanfolyam Szeged Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 31 341 01 0010 31 05) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes ellátni a kereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat, értékesítési...
Élelmiszer és vegyiáru eladó + Ruházati eladó tanfolyam Kecskemét
Élelmiszer és vegyiáru eladó + Ruházati eladó tanfolyam Kecskemét Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 31 341 01 0010 31 03) + (OKJ 31 341 01 0010 31 06) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes ellátni a kereskedelmi egység...
Kereskedő boltvezető tanfolyam Pécs
Kereskedő boltvezető tanfolyam Pécs Tanfolyam jellege: szakképesítő ( OKJ 33 341 01 0000 00 00 ) A képzés célja: olyan szakember képzése, aki képes létrehozni és működtetni egy kisvállalkozást. A vállalkozás környezetéhez igazodva alkalmazza...
Svédmasszőr tanfolyam Tatabánya
Svédmasszőr tanfolyam Tatabánya Tanfolyam jellege: ismeretterjesztő A képzés célja: Olyan felkészültségű szakemberek képzése akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással felruházva szakszerűen és eredményesen segítik a...
Nemzetközi HR Menedzsment képzés
A European Business School London tananyagával és oklevelével Képzésünket jó szívvel ajánljuk  a HR területén dolgozó vezetőknek és munkatársaknak, akik frissíteni, modernizálni szeretnék szakmai tudásukat. Hasznosnak tartjuk munkaerő szolgáltató vállalkozások vezetőinek és...
Kozmetikus levelező tanfolyam
Kozmetikus levelező tanfolyam A tanfolyam ára: 12 x 3400 Ft. A tanfolyam jellege: Kozmetikus OKJ-s előkészítő képzés (OKJ 52 815 01 0000 00 00). Kozmetikus tanfolyami tananyagunk 12 füzetből áll, melyeket havonta postázunk, színes képes...
Projektmenedzsment HR munkatársaknak képzés

 

A képzés neve: Projektmenedzsment HR munkatársaknak
Kezdés dátuma:
2009.12.10...
Sportmasszőr tanfolyam Budapest

A képzés időtartama: 11 hónap, 860 óra (260 óra elmélet + 600 óra gyakorlat).Az elméleti képzésre 2 x kb. 2 hónapon át tartó időszakban, egymástól néhány hét szünettel kerül sor. A gyakorlati képzés az első elméleti blokkot követően kezdődik.
Az...

Élelmiszer és vegyiáru eladó tanfolyam Budapest

A képzés időtartama: 150 óra.
A képzés helye: Apáczai Csere János Gimnázium, 1054 Budapest, Papnövelde u. 4-6.

Svédmasszőr tanfolyam Győr

Elmélet:
- anatómia, masszázselmélet

Gyakorlat:
- gyógymasszázs, frissítő masszázs
Az órák:


Svédmasszőr tanfolyam Kaposvár
Svédmasszőr tanfolyam Kaposvár Tanfolyam jellege: ismeretterjesztő A képzés célja: Olyan felkészültségű szakemberek képzése akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással felruházva szakszerűen és eredményesen segítik a...


A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...