Szűrés

Belépés

szótár

 

Médiaajánlat

Médiaajánlat - www.tanfolyamok.hu

A tanfolyamok.hu 2001.-ben indult oktatási portál, egyike a hazai legnépszerűbb tanfolyamkereső oldalaknak. Látogatóink elsősorban tanulni vágyók, tanárok, diákok, valamint szakoktatással foglalkozó cégek és intézmények. Fontosnak tartjuk, hogy az internet felhasználók hosszú keresgélés helyett egy oldalon minden oktatási tevékenységgel foglalkozó céget megtaláljanak. Ezért oldalunk ingyenesen fogadja a hirdetni szándékozó cégek bemutatkozását, aktuális tanfolyami információit. Ehhez nincs más dolga mint a hirdetés elküldése menüpontra kattintani, ahol előzetes korrektúra után cikke, hirdetése ingyenesen jelenik meg oldalunkon.


Hirdetési lehetőségek:
tanfolyamok

1. Szponzorált cikk (főoldal):

Az oktatással foglalkozó cégek bemutatkozását, tanfolyamait, híreit, ingyenesen megjelenítjük a főoldalon. Ehhez nincs más dolga, mint a hirdetés elküldése menüpontra kattintani. Azonban egy-egy cikk, hirdetés folyamatosan csak addig tud a főoldalon, megjeleni, ameddig az újabb hírek miatt el nem tűnik a főoldalról és átkerül az archív cikkek közé. Az archív tartalom ugyan kereshető, de mégis a látogatók számára a reklámértéke háttérbe szorul. A szponzorált hirdetés esetben a hirdetés cikk formájában jelenik meg a főoldalon az ügyfelek által igényelt időintervallumban és helyen:

megnevezés
időszak
díj
megrendelés
Szponzorált cikk
hét
9.900 Ft+ ÁFA /hét
megrendelem
Szponzorált cikk
38.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
Hosszabb időszak esetén, kérje egyedi ajánlatunkat!
megrendelem

2. Főoldali standard 728×90-es (magnum) vagy 468×60-as banner:
E hirdetési lehetőség keretén belül a banner úgy nevezett rotációban jelenik meg, azaz biztosítva van, hogy minden ötödik oldalletöltés esetén a hirdető reklámcsíkja jelenik meg. A banner mérete ebben az esetben 728×90 pixel (képméretű) lehet.

megnevezés
méret
formátum
időszak
díj
megrendelés
topbanner
468×60,
728×90
.gif, .jpg, flash
28.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
Hosszabb időszak esetén, kérje egyedi ajánlatunkat! megrendelem


3. Főoldali standard 120×240-es álló banner:
E hirdetési lehetőség keretén belül a banner rotációban jelenik meg, azaz biztosítva van, hogy minden negyedik oldalletöltés esetén a hirdető reklámcsíkja jelenik meg. A banner mérete ebben az esetben 120×240 pixel (képméretű) lehet. A 120×240 képméretű banner mellett egyéb arányos méretű álló bannerek elhelyezését is vállaljuk.

megnevezés
méret
formátum
időszak
díj
megrendelés
tanfolyam kereső alatt
120×240
.gif, .jpg, flash
26.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
puska kereső alatt
120×240
.gif, .jpg, flash
24.000 Ft+ ÁFA /hó
megrendelem
Hosszabb időszak esetén, kérje egyedi ajánlatunkat! megrendelem

4. Egyedi méretű banner hirdetések:
Amennyiben még nem rendelkezik bannerrel, cégünk vállalja bannerek elkészítését is. Kérje egyedi ajánlatunkat!

5. saját cegnev.tanfolyamok.net alakú domain név:
Amennyiben már van saját internetes oldala, vagy tervez ilyet indítani, azonban saját regisztrált domain névvel még nem rendelkezik amellyel cégét az internetező közönség elérheti a normál .hu domain név árának töredékéért igényelhet tőlünk vmi.tanfolyamok.net formátumú saját domain nevet. Szintén előnyős igénybevenni a tanfolyamok.net aldomain-t azon ügyfeleknek, akik áldoznak a keresőmarketingre, hiszen a tanfolyamok.net domain helyezése a leginkább használt keresők esetében az első oldalakon szerepel...
Például:
jogsi.tanfolyamok.hu,
angol.tanfolyamok.hu,
jogi.tanfolyamok.hu,
linux.tanfolyamok.hu,
cegnev.tanfolyamok.hu
stb.


Ez a megjelenési forma abban az esetben is hasznos lehet, ha már rendelkezik saját domain névvel, de a domain nem tartalmazza a tanfolyamra utaló kulcsszavat. Ebben az esetben a keresők gyorsabban megtalálhatják cégét az interneten és a valami.tanfolyamok.net alakú domain nevet átirányítjuk meglévő internetes oldalára.

megnevezés
időszak
díj
megrendelés
vmi.tanfolyamok.net domainnév szolgáltatás
év
2.500 Ft +ÁFA /év
megrendelem


6. saját cegnev.tanfolyamok.net alakú domain név:
Amennyiben nem szeretne ügyfelei, tanulói felé freemailes ,vagy @internetszolgaltato.hu típusú e-mail címet, megadni mi lehetőséget biztosítunk, hogy saját vmi@tanfolyamok.net e-mail címe legyen úgy hogy eredeti mail címe ugyancsak megmarad mindenféle átirányítás nélkül és leveleit közvetlenül a jelenleg használt postafiókon keresztül érheti el. Ez abban az esetben is segít, ha szolgáltatót vált ugyanis ez a vmi@tanfolyamok.net típusú e-mail címe azt követően is fennmarad.

 

megnevezés
időszak
díj
megrendelés
vmi@tanfolyamok.net e-mail cím szolgáltatás
év
1.000 Ft +ÁFA /év
megrendelem


Kapcsolat, további információ
A Tanfolyamok.hu oldal Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot. Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Oktatási intézményeknek, iskoláknak havonta egy darab hirdetés beküldése ingyenes, így biztosítva a kisebb oktatási cégek számára is egyenrangú megjelenést és az adatbázisunk tisztaságát. Partnereink: Amennyiben speciális képzéseket keresel nézd meg a szaktanfolyamok oldalt, ahol mindenféle felnőttképzési kínálat között válogathatsz, ha pedig kikapcsolódásra vágysz érdemes kipróbálni a legjobb ingyenes játékokat is...